Irbis, ecologia aplicada a la sostenibilitat

Serveis

Disseny d’espais públics

Creem i transformem àrees públiques en entorns sostenibles i de qualitat mitjançant l’aplicació de solucions basades en la natura (conegudes com a NBS en anglès) i l’ús dels serveis ecosistèmics.

Dissenyem i gestionem espais que promoguin la biodiversitat, la conservació dels recursos naturals i la reducció dels impactes ambientals negatius.

A través de l’aplicació de les NBS i una profunda comprensió dels serveis que ofereix l’ecosistema, oferim solucions innovadores i sostenibles. Utilitzem vegetació autòctona i creem àrees verdes multifuncionals per aportar múltiples beneficis als nostres espais.

Aconseguim entorns urbans més saludables, agradables i resilients per a la comunitat i l’entorn natural.

Estem compromesos amb la construcció d’un futur més verd i sostenible, i treballem amb passió i dedicació per aconseguir-ho. Us convidem a explorar els nostres projectes destacats.

Projectes relacionats

Posts relacionats

Assessorament ambiental d’equipaments i activitats culturals

Transformem el teu impacte cultural en una oportunitat per a la sostenibilitat ambiental.

Acompanyem a entitats, administracions i empreses tant públiques com privades de tots els àmbits del sector cultural per compatibilitzar la seva activitat principal amb el respecte al medi ambient.

Creiem en el poder transformador de la cultura i la quantitat i diversitat de públics als quals arriba per influir positivament en el nostre entorn.

Ajudem a incorporar la sostenibilitat des del punt de vista social i ambiental a les filmacions i rodatges, d’acord amb el sistema de certificació europeu Green Film.

Descobreix els nostres projectes destacats entorn l’assessorament ambiental d’equipaments i activitats culturals.

Posts relacionats

Desenvolupament sostenible i preservació de l’entorn

A través de l’ecologia territorial aplicada, com a base cientifico-tècnica, desenvolupem estudis relacionats amb la valoració estratègica i l’encaix de determinades infraestructures i projectes en l’entorn, així com estudis enfocats a prospeccions de futur, plantejament d’estratègies, criteris i propostes d’actuació, retrospectives i propostes d’indicadors.

Assessorem per compatibilitzar un ampli ventall d’activitats amb la seva implantació en el territori. Des de projectes energètics a activitats esportives, sempre tenint en compte la capacitat d’acollida d’aquest territori, la preservació i la potenciació de la biodiversitat, i les mesures de compensació necessàries. Des de la visió de l’ecologia aplicada i la perspectiva de les NBS.

A part de l’assessorament eco-ambiental del projecte, desenvolupem també els estudis d’avaluació prèvia i avaluació de l’impacte ambiental associats preceptius.

Descobreix els nostres projectes destacats entorn la implantació estratègica d’activitats en el territori.

Projectes relacionats

Posts relacionats

Planificació urbanística i territorial

Som capdavanters en la integració de l’ecologia aplicada en el planejament territorial i urbanístic, en cooperació multidisciplinari amb altres professionals implicats en aquestes disciplines, amb el que col·laborem amb múltiples equips d’urbanistes, paisatgistes, enginyeries, etc.

També ens encarreguem de l’avaluació ambiental estratègica preceptiva dels plans i programes que assessorem.

Descobreix els nostres projectes destacats entorn la planificació urbanística i territorial.

Posts relacionats

El Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola guanya el premi Catalunya d’Urbanisme – Manuel de Solà-Morales

El Pla especial de protecció del medi natural i del paisatge del Parc Natural de la Serra de Collserola guanya el premi Catalunya d’Urbanisme – Manuel de Solà-Morales

El PEPNat, elaborat per l'Àrea Metropolitana de Barcelona i del qual hem format part de l’equip redactor, ha estat guardonat amb el 13è Premi Catalunya d'Urbanisme, que atorga la Societat Catalana d’Ordenació del Territori, filial de l'IEC. El jurat ha valorat el seu...

Disseny i execució de Small Ecosystem

Transformem els petits espais en oportunitats plenes de vida i resiliència a partir de les solucions basades en la natura i els serveis ecosistèmics. Dissenyem i gestionem ecosistemes que no només promouen la biodiversitat i conserven els recursos naturals, sinó que també minimitzen els impactes ambientals.

Amb l’ús de vegetació autòctona i la creació d’àrees verdes multifuncionals, cada element té un propòsit significatiu. Des de jardins verticals fins a microhàbitats per a la fauna local, cuidem tots els detalls per aportar múltiples beneficis als nostres espais.

Descobreix els nostres projectes destacats entorn als Small Ecosystems.

Sensibilització ambiental

Organitzem i assessorem a nivell tècnic conferències, seminaris i jornades de treball expert en temes relacionats amb el nostre àmbit de treball, així com col·laborem com a docents en diferents màsters, cursos de postgrau i graus universitaris.

També organitzem rutes per entendre la nova conceptualització del disseny de l’espai públic urbà basat en les solucions basades en la natura, conegudes com a NBS en anglès.

Realitzem activitats d’educació ambiental dirigides a públic infantil entorn el llibre ‘Hola Vida!’, de Clara Montaner.

Descobreix els nostres projectes destacats entorn la sensibilització ambiental.

Posts relacionats