El passat dimecres dia 15 de juny, la Clara Montaner, membre d’Irbis, va presentar el llibre “Hola Vida! Contes creatius per a inspirar l’activisme ambiental”, del qual és coautora junt amb la il·lustradora Liz Kueneke.

La presentació va tenir lloc a La Capell, llibreria del Col·legi d’arquitectes de Catalunya, i va comptar amb la participació de Toni Lodeiro Zas, divulgador i consultor en consum conscient i vida lenta, i Júlia Gríful Freixenet, Doctora en ciències de l’educació.

“Hola Vida!” és un projecte que fusiona art amb ecologia: un llibre que recopila quatre contes de final obert que plantegen desafiaments ambientals per a resoldre amb la creativitat de nenes i nens. A través de quatre divertides aventures, es transmeten coneixements clau per entendre la vida, introduint conceptes com ecosistema o evolució. Alhora, es promou el valor del treball en equip, l’empatia i l’esperit crític per fer front a reptes des del respecte i la convivència.

Aquí podeu veure el vídeo complet de la presentació.

Si us interessa aconseguir el llibre podeu trobar-lo a diverses llibreries, com La Capell (Plaça Nova, 5, Vestíbul, 08002 Barcelona), i també es pot demanar a través del web de Pol·len edicions.