Irbis, ecologia aplicada a la sostenibilitat

Assessorament ambiental d’equipaments i activitats culturals

Estratègies ambientals per a la indústria cultural

Maximitzem el potencial sostenible de la cultura, guiant entitats de tot tipus en la integració de pràctiques ambientals respectuoses. Creiem fermament en el poder transformador de la cultura i la seva capacitat d’arribar a una àmplia i diversa audiència, influenciant positivament el nostre entorn.

Presentació d'Irbis sobre la sostenibilitat ambiental dels equipaments culturals, els museus i les biblioteques

A qui va adreçat?

Aquest servei està destinat a entitats, administracions i empreses, tant públiques com privades, que operen dins del sector cultural. Si ets un productor, director, organitzador d’esdeveniments culturals o representes una entitat cultural i estàs compromès amb la sostenibilitat ambiental, aquest servei és per a tu.

T’acompanyem perquè la teva iniciativa cultural sigui més sostenible

Rodatges sostenibles

Fomentem la sostenibilitat en produccions audiovisuals, adherint-nos a la certificació Green Film. Com a ecoassistents, ecomanagers i ecoconsultors, integrem pràctiques sostenibles en tot el procés creatiu, aplicant el concepte de Planet Placement.

Diagnosi ambiental

Analitzem els principals aspectes ambientals que afecten el teu projecte, com els consums d’aigua, energia o gestió de residus, entre d’altres. Posteriorment, realitzem estudis específics per millorar la gestió de la sostenibilitat ambiental i la reducció de la petjada de carboni.

Formació ambiental

Formació en eficiència energètica i gestió de residus, dirigida a personal d’empreses i entitats per fomentar la consciència ambiental i les pràctiques sostenibles.

h

Certificacions i segells ambientals

Assistim i gestionem l’obtenció de certificacions i segells ambientals per a entitats culturals, incloent-hi el certificat Green Film.

Estudis per reduir l’impacte ambiental

Anàlisi detallada de l’organització o activitat per identificar i implementar mesures que minimitzin l’impacte ambiental.

Plans de sostenibilitat

Elaboració de plans ambientals estratègics per assegurar una gestió sostenible a llarg termini.

Prevenció i gestió dels residus

Estudis específics per millorar la gestió dels residus i promoure la seva reducció.

Comunicació ambiental

Estratègies i materials per comunicar eficaçment les iniciatives ambientals de l’organització.

Posts relacionats

Contacta amb nosaltres

Si necessites més informació sobre com et podem ajudar a transformar el teu impacte cultural en una oportunitat per la sostenibilitat ambiental, contacta amb nosaltres.