El PDU, del qual formem part de l’equip redactor, ha estat guardonat amb el premi que cada any atorga la Societat Catalana d’Ordenació del Territori.

El jurat n’ha valorat la seva simplicitat, alhora la seva alta capacitat de transformació d’un territori i la seva replicabilitat. Sent tot just una formalització en el pla legal d’un itinerari fluvial, es constitueix com una eina urbanística per donar cobertura a l’ús social del gaudi, respectuós del medi natural, d’accés universal a totes les persones, permetent la descoberta del territori de forma pausada, i afavorint la percepció del paisatge i del territori. També, n’ha valorat la multiplicitat de capes que considera, l’escala de treball en el detall i la destresa en la definició de la proposta.

Podeu consultar la resolució del Premi aquí: http://www.scot.cat/notices/2020/05/resolucio_dels_premis_2020_de_la_societat_catalana_d_ordenacio_del_territori_3456.php