Com cada any, l’Institut Català de les Empreses Culturals (ICEC) obre dues línies de subvencions per a totes aquelles empreses i entitats del sector cultural que vulguin incloure la sostenibilitat ambiental en la seva organització o les seves activitats.

Es tracta de la línia Subvencions per a la realització de consultories per a empreses o entitats culturals, disponible des del 16 de febrer fins el 27 de març de 2023, a través de la qual les empreses i entitats sol·licitants poden realitzar estudis adreçats a reduir l’impacte ambiental de l’organització o de l’activitat, com ara els plans de sostenibilitat ambiental, els estudis per a la prevenció i millora de la gestió dels residus, els estudis d’eficiència energètica, els estudis de comunicació ambiental, etc.

També es pot sol·licitar la línia de Subvencions per a la realització de diagnosis ambientals per a empreses o entitats del sector cultural, que estarà disponible del 17 de maig al 30 de juny de 2023, com a fase prèvia i necessària per poder fer, posteriorment, els plans o estudis de caràcter més específic per millorar la gestió de la sostenibilitat ambiental i reduir la petjada de carboni.

Irbis, com a consultora especialitzada, forma part del directori de serveis de consultoria de l’ICEC, i oferim assessorment, formació i acompanyament en relació a la sostenibilitat ambiental i la cultura.

Contacteu-nos i segur que us podem ajudar!