Des d’Irbis, hem elaborat la Guia pràctica: Sostenibilitat ambiental als ateneus, encarregada per la Federació d’Ateneus de Catalunya.

La Federació d’Ateneus de Catalunya edita la publicació de Guies pràctiques per a facilitar eines de formació a les juntes directives d’entitats federades, i amb aquesta que es publica ara, ja en són cinc fins el moment.

Així, es pretén que els ateneus tinguin una eina útil, pràctica i de ràpida consulta que els serveixi de referent per poder superar les casuístiques amb les quals es trobin durant la seva activitat habitual.

En en cas de la guia que ara es presenta, l’objectiu és que els ateneus tinguin eines per seguir desenvolupant les seves activitats, però d’una manera més respectuosa amb l’entorn i, a més, en alguns casos, aconsegueixin un estalvi econòmic vinculat al consum de recursos, com l’energia i l’aigua.

La guia es pot descarregar aquí.