El projecte Taking Care situa els museus etnogràfics i de cultures del món al centre de la recerca de possibles estratègies enfront de les ansietats sobre el present i el futur del planeta i del qüestionament de les democràcies plurals.

El Museu Etnològic i de Cultures del Món és un dels 14 museus d’etnologia i cultures del món membres del projecte Taking Care – Ethnographic and World Cultures Museums as Spaces of Care, cofinançat per la Comissió Europea en el marc del programa Creative Europe, que té com a objectiu afavorir la cooperació cultural transfronterera i donar suport al sector de la cultura i les arts visuals.

En aquest marc, el Museu Etnològic i de Cultures del Món va organitzar durant els dies 10-11 de novembre de 2021, el taller La sostenibilitat ecològica de la ciutat, en el qual hem participat com a ponents explicant la feina feta durant els últims set anys com a assessors ambientals a l’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB).

Podeu veure el programa en aquest enllaç:

https://www.barcelona.cat/museu-etnologic-culturesmon/ca/node/2079