Durant el 2021 hem estat elaborant l’auditoria ambiental de Lluïsos de Gràcia, associació sociocultural i esportiva, sense ànim de lucre, fundada l’any 1855 a la Vila de Gràcia (Barcelona), en col·laboració amb la Mireia Boya Busquet, PhD en Environmental Design.

La feina d’aquests últims mesos ha conclòs amb la presentació, aquest dilluns 20 de setembre, de les conclusions de la diagnosi i tot un seguit de propostes i accions a desenvolupar davant la Junta i les sòcies que hi han assistit.

El president de l’entitat, Rafael Giménez, ha destacat que “l’auditoria no ha estat mai pensada com a finalitat sinó com a primer pas estratègic per començar a endreçar i a marcar el camí a seguir a partir d’ara” i que “hi ha molta feina per fer i la voluntat i el compromís de fer-la”, feina que en gran part assumirà l’Equip Verd de Lluïsos de Gràcia, que tindrà l’objectiu de vetllar i ajudar en el desplegament de les accions que se’n desprenen.

Podeu llegir la notícia completa i consultar el document aquí: https://lluisosdegracia.cat/blog/2021/09/21/a-lluisos-de-gracia-fem-una-aposta-per-la-sostenibilitat-us-presentem-lauditoria-ambiental/#