La proposta “Un espai entre rius”, elaborada conjuntament amb Ravellat Arquitectura, Mateo Arquitectura, Esteyco i B2B Arquitectes, ha estat la segona millor valorada del Lot 3 (L’N-150 i la C-58 entre Montcada i Barberà. Nus associat: C-58, AP-7, N-150).

El jurat ha destacat en la seva valoració la distinció d’usos de mobilitat que es proposen en els dos ramals existents de la N-150: un ramal per a la mobilitat motoritzada, i l’altre per a la mobilitat activa. També, el tractament dels espais lliures com l’element que ha de servir per connectar les diferents peces existents, eliminant inclús algunes edificacions, i identificant els espais clau per a la connectivitat ecològica, fent-ne un tractament adequat.

Podeu consultar la web del concurs aquí:

https://storymaps.arcgis.com/stories/64995bf1be2c4295bfdfc3e3a45e7f28