Hem estat convidades el dijous 12 de desembre a participar en la Cimera Mundial del Clima, COP25, en una taula rodona sobre Ciutats Sostenibles.

L’esdeveniment es durà a terme al pavelló del BENELUX, de l’IFEMA, seu de la cimera a Madrid. Les 7 persones participants a la taula rodona estem convidades a presentar la nostra interpretació des de diferents aproximacions i camps de treball en relació a les ciutats sostenibles. L’esdeveniment culminarà amb una discussió compartida i oberta al públic.

En representació d’IRBIS hi participarà la Clara Montaner Augé, llicenciada en Ciències Ambientals i Màster en urbanisme i sostenibilitat, per presentar la nostra experiència en Solucions basades en la natura (NBS) i els seus múltiples beneficis. Es tracta d’estratègies per reforçar les dinàmiques ecològiques que hem aplicat a la nova Plaça de les Glòries Catalanes de Barcelona, amb uns resultats molt positius, entre d’altres projectes en aquesta línia de treball.

Compartirem taula de debat amb ponents de talla mundial, com el Ministre d’Ambient i Energia de Costa Rica, Carlos Manuel Rodríguez Echandi, o bé Ole Bouman, director de la Design Society de Shenzhen, Xina.