Hem estat convidades als workshops de divendres 29 de novembre de la segona edició de ‘HULA HOOP – L’experiència en Disseny Circular‘, dins el RE-/Barcelona Sustainable Fashion Global Event que es celebra en el Disseny Hub Barcelona.

L’equip de Barcelona Centre de Disseny ha organitzat un any més aquests tallers que promouen l’adquisició de coneixement relatiu a un model respectuós i beneficiós per a la societat i el medi ambient, dins el marc del disseny circular aplicat al sector de la moda.

Hem participat al workshop Els reptes socioambientals i com posar en valor la importància del nostre consum per al canvi, a càrrec de Uttopy. 

Workshop reptes socioambientals i com posar en valor la importància del nostre consum per al canvi

I al workshop Metodologia upcycling i creació d’objectes de valor amb materials recuperats, a càrrec de Demano.

Sustainable challenge upcycling