Hem publicat un article en relació a les Solucions Basades en la Natura a Sostenible.cat, revista digital de la Diputació de Barcelona, sota el títol Assilvestrades – Ciutats que esdevenen més biodiverses i sanes gràcies a la configuració ecològica del verd.

A la foto, es pot veure el Parc de la Guineueta de Barcelona abans (imatge superior, foto: web Barcelona+Sostenible), quan presentava un enjardinat amb maneniment intensiu, baixa biodiversitat i escassa funcionalitat. Ara (imatge inferior, foto: Clara Montaner) presenta un enjardinat ecològic, amb una alta diversitat d’herbàcies i funcionalitat.

No et perdis com està canviant la configuració del verd urbà a diversos municipis catalans i quins son els múltiples beneficis que el nou model aporta: https://www.sostenible.cat/reportatge/assilvestrades