Com en els darrers anys hem estat convidats a participar Màster de Paisatge i Arquitectura de Barcelona (Universitat Politècnica de Catalunya).

Com a professionals mediambientals hem participat aquest novembre com a conferenciant i expert en els tallers del El projecte de l’espai públic del Màster de Paisatge i Arquitectura de Barcelona (UPC).

Xavier Mayor ha impartit la conferència titulada Ecologia aplicada com a fonament per projectar i dissenyar territori: les “Solucions Basades en la Natura (NBS)”.
L’experiència ha estat especialment profitosa. Un grup d’alumnes força motivats i amb un alt nivell de participació ha permès al llarg de la conferència interaccionar i abordar més específicament alguns temes del seu especial interès. També en el seguiment i valoració dels diferents treballs realitzats pels alumnes en el taller.