L’objectiu d’aquest concurs d’idees és dissenyar una estratègia i un model que inclogui accions econòmiques, urbanístiques, arquitectòniques, de mobilitat, així com de dinamització econòmica, cultural i social que permetin impulsar el Centre com a motor d’activitat cultural, de comerç i turística integrada dins d’un únic discurs que valori el seu llegat històric i patrimonial.

El jurat del concurs ja ha seleccionat els finalistes que passen a la segona fase i Irbis en forma part.

Les bases d’aquest concurs consisteixen en la faceta multidisciplinar dels equips candidats, l’experiència dels professionals integrats als diferents equips i els resultats obtinguts en la seva trajectòria en les matèries objecte del concurs així com les idees prèvies que plantegen en relació a les seves propostes d’actuació pel centre de Mataró.

Més informació: http://www.mataro.cat