Formem part del PROGRESS, un projecte europeu que pretén reunir a professionals del medi ambient i persones interessades en espais verds urbans, entorn del disseny, el manteniment i la seva perpetuació. Hem participat en el curs de Monpellier sobre Desenvolupament i gestió d’espais naturals urbans que ha tingut lloc del 27 al 31 de març de 2017.

L’objectiu és compartir i transmetre coneixements, experiències, metodologies sobre la gestió dels espais verds urbans. S’inscriu en el marc del programa ERASMUS +: “Associacions estratègiques per a la cooperació i l’intercanvi de bones pràctiques”. El projecte té lloc durant dos anys i ofereix 5 activitats a 4 països europeus (França, Espanya, Bèlgica i Dinamarca). Cadascun dels quatre socis europeus implicats en el projecte aporta la seva especificitat organitzant un programa de formació a la seva ciutat.

Logo progress

Projecte Progress