Palma afronta el gran repte de definir i posar els fonaments del model de ciutat que vol ser en el futur.

Ens han convidat a participar en les Jornades de paisatge. “El cas del Pla de Sant Jordi” en el marc del mòdul 4. Intervencions paisatgístiques en Zones urbanes i turístiques, del màster en paisatge i restauració 2015-2016, de la Universitat de les Illes Balears.

Hem impartit la Conferència inaugural d’aquestes Jornades estratègies de paisatge. Organitzades per la Universitat de les Illes Balears i l’Ajuntament de Palma.

Aquestes jornades pretenen ser la base del debat i la reflexió per a començar a dibuixar la ciutat del futur entre tots i totes. Efectivament, amb la participació professionals i ciutadana s’inicia un camí cap a una Palma més sostenible econòmicament, socialment i mediambientalment.